VIDEO/FOTO DOINA FEDEROVICI: ” Consiliul Județean Botoșani, în acest moment, continuă lucrările de investiții pe drumurile județene”

VIDEO:

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici , a vizitat, joi, un obiectiv de investiții important pentru locuitorii din zona Trușești.

DJ 282 Ionășeni – Mășcăteni, este în curs de reabilitare. Până acum a fost finalizată aplicarea stratului de balast stabilizat și a început turnarea primului strat de covor asfaltic. Oficialul a fost însoțit de deputatul Marius Budăi, de vicepreședintele Cj Dorin Birta, de directorul Direcției Județene de Drumuri, Cătălin Ghiorghian și de primarul comunei Trușești, Petru Grișa Ailenei.

Lucrările sunt în grafic, spune președintele Consiliului Județean.
„Am vizitat șantierul care se desfășoară pe DJ 282A, care leagă localitățile Ionaseni de Mascateni. Am discutat cu constructorul. Din cei 10 km de drum județean care fac obiectul acestei investiții până în acest moment sunt realizați 3 KM de asfalt. Lucrările continuă și în perioada următoare. Valoarea lucrării este de peste 20 milioane de lei și sperăm că până la sfârșitul anului să fie realizată undeva la 60-70%”, declara Doina Federovici, Președintele Consiliului Județean Botoșani.

Pentru că starea vremii permite, în județul Botoșani se desfășoară lucrări de reabilitare pe alt 3 drumuri județene. pe DJ 292 A Corlăteni – Dimăcheni se așterne stratul de balast, pe DJ 293 Coțușca – Ghireni se desfășoară lucrări de lărgire a platformei drumului, iar pe DJ 292 Săveni – Vorniceni se execută frezări în vederea turnării de plombe.