VIDEO/FOTO DOROHOI: A inceput a VIII-a ediție a Festivalului Tradițiilor Meșteșugărești

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

De astăzi și până duminică, în municipiul Dorohoi, se desfășoară cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Tradițiilor Meșteșugărești. Deschiderea oficială a manifestării a avut loc vineri, pe Pietonalul central.

Manifestarea reunește circa 55 de meşteri şi creatori populari din 15 judeţe ale ţării și Republica Moldova. Prezenți în mijlocul mulțimii, alături de primarul municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, s-au mai aflat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și parlamentarii Alexandra Hutu și Marius Budai.

Anul acesta, ca element de noutate, pe lângă demonstrațiile de măiestrie a meșteșugului practicat ce le vor face meșterii pe parcursul târgului, se va aduce în atenția publicului posibilitatea de a participa la unul dintre cele opt ateliere propuse a se desfășura timp de 2 ore în zilele de vineri și sâmbătă.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Dorohoi, Consiliul Local Dorohoi şi Asociaţia Meşterilor Populari din Moldova (AMPM), având ca parteneri Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Dorohoi.

(Visited 919 times, 1 visits today)