VIDEO/FOTO – FRUMUȘICA: Aproximativ 6 milioane de lei investiți in drumurile din comună

VIDEO:

Mai multe drumuri de interes local de pe raza comunei Frumușica sunt în curs de reabilitare. Cu fonduri nerambursabile obținute de la Guvern, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, administrația locală se implică activ în îmbunătățirea calității vieții populației rurale din comună și reducerea gradului de sărăcie la nivelul comunității, prin îmbunătățirea infrastructurii de la nivelul comunei, proces început încă din anul 2016.

În această toamnă, locuitorii de la granița cu județul Iași vor avea căi de acces moderne către drumul european care străbate comuna. 

Proiectul de modernizare a celor 6,5 km de drum comunal care străbate satele Storești, Vlădeni și Rădeni presupune o investiție de 5,7 milioane de lei, la care Consiliul Local contribuie cu o cofinanțare de 400 de milioane de lei.

Pentru ca lucrările să nu dureze foarte mult, primarul Costel Rădeanu a găsit o soluție extrem de eficientă.

Anul trecut, în comuna Frumușica a fost finalizat un alt proiect extrem de important, asfaltarea drumului comunal care leagă localitățile Flămânzi din județul Botoșani și Deleni din județul Iași. Ambele proiecte totalizează 15,3 milioane de lei.

Investițiile, sunt extrem de generoase, spune senatorul PSD Doina Federovici, care a vizitat și acest șantier aflat în plină desfășurare.

GALERIE FOTO:

(Visited 20 times, 3 visits today)