VIDEO/FOTO În trei localități din județul Botoșani, bucuria începutului de an școlar a venit și de la femeile social-democrate

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Fiecare copil merită să învețe și să se bucure. Să aibă acces la educație, chiar dacă trăiește în cel mai îndepărtat cătun. Acesta este motivul pentru care, în această toamnă, în trei localități din județul Botoșani, bucuria a venit de la femeile social democrate.

Mame sensibile și responsabile, știu că educația timpurie este temelia unui viitor mai bun, așa că au răspuns fără să stea pe gânduri la apelul lansat de cadrele didactice și autorități.

S-au mobilizat, ca de fiecare dată, și într-un timp relativ scurt, au realizat un stoc de materiale didactice și educative, rechizite, jocuri și jucării, pe care le-au donat grădinițelor din Curtești, Bălușeni și Draxini.

În periplul lor în lumea copiilor au fost însoțite de primari. Cadrele didactice dar mai ales prichindeii s-au bucurat la maxim de darurile primite, de care unii dintre ei beneficiază doar la grădiniță, pentru că părinții lor sunt prea săraci ca să le poată cumpăra.

Și mai mare a fost bucuria când au primit și surprize dulci!
Gestul femeilor social-democrate nu este primul și nici singurul de acest gen prin care susțin educația , astfel încât cei mici să se bucure de o copilărie frumoasă în care să învețe cât mai multe lucruri utile, să se dezvolte și să crească într-un mediu plăcut, care să le crească dragostea pentru școală.

(Visited 302 times, 1 visits today)