VIDEO/FOTO Lotul doi din Drumul Strategic, GATA DE START

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO:

Valoarea licitată pentru cei 51,194 de km din lotul doi al drumului strategic este de 208.355.380,47 lei cu TVA.

„Astăzi suntem în măsură să dăm încă o veste bună botosanenilor, în special celor din sudul județului. Am reușit practic să deblocăm și ultimul lot din Drumul Strategic care era în suspensie din cauza sarabandei contestațiilor depuse de constructori în cadrul acestui imens proiect. Lotul 2 din Drumul Strategic este în lungime de 51,194 km, din care o treime este drum de piatră, diferența fiind de asfalt dar foarte stricat. Vorbim de tronsonul Răuseni, Hlipiceni, Todireni, Albești, Trușești, Dângeni, Hănești, care a fost adjudecat de asocierea de firme Cornel’s Floor Construct, Con Test Prima, Auto Tehnorom”
, a declarat Doina Fderovici, președintele Consiliului Județean.

Decizia fiind definitivă, Consiliul Județean va semna joi, 10 iunie, contractul cu reprezentanții asocierii desemnată câștigătoare, în vederea demarării lucrărilor de modernizare. Din acel moment, constructorul are la dispoziție 24 de luni pentru a finaliza lucrarea.

Reamintim că pe 12 mai 2021, Consiliul Județean Botoșani a predat către constructori loturile 1 și 3 din cadrul Drumului Strategic, demarând astfel lucrările.

FOTO

(Visited 78 times, 1 visits today)