VIDEO/FOTO Lucrări în grafic pe strada Iuliu Maniu. Primarul Cosmin Andrei : „În două, trei luni de zile o să vedeți că aceasta va arata altfel…. la periferie la fel ca în centru”

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Primarul Cosmin Andrei a vizitat, miercuri, șantierul de pe strada Iuliu Maniu, deschis în luna iulie, 2020, dată la care a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Pentru această stradă de 1.817 metri, au fost programate lucrări de asfaltare, amenajarea trotuarelor, realizarea marcajelor rutiere şi amplasarea indicatoarelor de circulaţie. Investiția, în valoare de 5,6 milioane de lei, este realizată în proporție de 30% și este în grafic, spune primarul Cosmin Andrei.

„Suntem în șantier pe strada Iuliu Maniu, o lucrare la care țin foarte mult. Investiție pe care am bugetat-o încă de acum trei ani de zile în Consiliul Local, atunci când am avut posibilitatea să alocăm sume și pentru acest tronson pe care suntem astăzi care este cel mai dificil de pe strada Iuliu Maniu cât și pentru tronsonul care este deja asfaltat și înlocuim partea carosabilă. Lucrările sunt în grafic și se lucrează destul de intens și sunt multumit de activitatea societății Conrec. Am solicitat și societății Nova Apaserv să înlocuiască conducta de alimentare cu apă pentru că este foarte veche. În doua, trei luni de zile o să vedeți că aceasta va arată altfel și vom avea un Botoșani, cel puțin pe acest tronson, la periferie la fel ca in centru”, a declarat Cosmin andrei, primarul municipiului Botoșani.

Termenul avansat pentru finalizarea lucrărilor este de aproximativ 3 luni. Cu alte cuvinte, la vară locuitorii din zonă vor beneficia de condiții normale de circulație.
Alte proiecte de reabilitare și modernizare a mai multor străzi din zonă dar și din alte părți ale orașului sunt în diferite stadii de analiză sau execuție.

GALERIE FOTO: