VIDEO/FOTO – Magia Crăciunului este despre bucurie, despre bunătate, despre a dărui

VIDEO:

Cu tolba plină și cu o nerăbdare de nedescris pentru a se întâlni cu copiii, Moș Crăciun a ajuns și la sediul PSD Botoșani. Asta după ce a primit o scrisoare din partea Organizației Femeilor Social Democrate în care i s-a spus cât de cuminți au fost copiii din Botoșani. Și a venit personal să se convingă și să îi cunoască pe cei mici. 

Moșul cu barba albă a fost așteptat de 42 de copii, mai mici sau mai mari, din familii nevoiașe, din centre de plasament sau ai căror părinți fac parte din Organizația județeană PSD. Cu toții l-au așteptat pe Moș Crăciun cu cele mai frumoase colinde românești, iar Moșul nu a rezistat și le-a făcut marea surpriză:

Fiecare dintre copii a primit daruri de la Moș Crăciun, care în căutarea celor mai potrivite cadouri, a fost ajutat de viceprimarul Cosmin Andrei și de Organizației Femeilor Social Democrate. Din fonduri proprii, au cumpărat cărți, rechizite, dulciuri, jucării , potrivite pentru fiecare vârstă și de care micuții s-au bucurat extrem de mult. La schimb, i-au cântat Moșului și i-au spus poezii.

O oră au depănat povești lângă brad. S-au cunoscut, au împărțit dulciurile cu Moșul și, ce e mai important, au învățat că magia Crăciunului este despre bucurie, despre bunătate, despre a dărui. Oricând, dar mai ales de Crăciun.

GALERIE FOTO: