VIDEO/FOTO – Mare petrecere joi, 15 august , la Broscăuți!

VIDEO:

Mare petrecere joi, 15 august , la Broscăuți! Locuitorii au uitat de griji şi au petrecut la Zilele Comune. Primul gospodar al localității, primarul Costel Agheorghițoaei, s-a ocupat, împreună cu Consiliul Local, de organizarea acestui mare eveniment care a adus mare bucurie în sânul comunității. Și în rândul invitaților care au împărtășit aceste momente cu oamenii locului: senatorii PSD Doina Federovici și Lucian Trufin, Ministrul Muncii, Marius Budăi, mai mulți deputati, și subsecretari de stat, Dorin Birta, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, primari din localitățile învecinate și invitații speciali din Hăncăuți, Raionul Edineț, cu care comuna Broscăuți este înfrățită.

Manifestarea a inclus și un moment emoționant pentru veteranii comunei. Primăria si Consiliul Local au premiat cuplurile de aur.

La Căminul Cultural din centrul satului au răsunat cele mai frumoase cântece din zona Moldovei. Au fost interpretate de Elena Mandrescu, Petronele Rusu, Loredana Călin , Constantin Petrescu, Brândușa Covalciuc, Alina Hutu, Ansamblul „Țărăncuța” din Republica Moldova, Ansamblul „Datină Străbuna” din Broscauti și nu în ultimul rând de Ansamblul „RAPSOZII BOTOSANILOR”.

GALERIE FOTO: