VIDEO/FOTO Tabăra națională militară de Airsoft de la Agafton luată cu asalt de elevi din toate colțurile țării

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

Se joacă de-a armata, dar o iau în serios, pentru că unii chiar își doresc să îmbrace uniforma militară. Chiar dacă încă merg la școală, iar unii abia învață să citească. De aceea au ales să petreacă o parte din vacanța de vară în Tabăra națională militară de Airsoft de la Agafton.

În tabăra tematică organizată de Club Sportiv Airsoft Botosani și SBC& S Iasi, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret din Botoșani, elevi din toate colțurile țării, baieti si fete, fără excepție, au parte de o săptămână plină, cu program strict, antrenamente și experiențe interesante împreună cu jandarmii, polițiștii sau pompierii.

Până pe 10 august, cei 28 de elevi învață despre jocul sportiv de airsoft, echipamente, replici ale armelor, tactici de joc, noţiuni de prim-ajutor, orientare în teren necunoscut pe timp de zi şi timp de noapte, campare în natură contra cronometru, echilibru şi parcurgere distanţe pe tiroliană, tragere la tir cu replici de arme utilizate în joc, și multe alte activități. Și da, au timp și de distracție.

FOTO

(Visited 642 times, 1 visits today)