VIDEO/FOTO Zilele Orașului Flamanzi! Distracție cu PEPE, Lăutarii lui Botgros dar și distincții pentru Loredana Călin și Iustina Irimia

VEZI ȘTIREA ÎN FORMAT VIDEO

În acest sfârșit de săptămâna orașul Flamanzi a îmbrăcat straie de sărbătoare. Timp de două zile întreaga comunitate a participat la sărbătoarea dedicata Zilelor Orașului Flamanzi. În cadrul evenimentului a avut loc și finalizarea proiectului de promovare a consumului de peste intitulat ,,ORGANIZARE EVENIMENTE DE PROMOVARE A PEȘTELUI ÎN ORAȘUL FLĂMÂNZI,, care se desfășoară în parteneriat cu Asociația Zona Pescărească Iazurile Moldovei (FLAG Iazurile Moldovei) .

Astfel ,de a lungul întregului week end au avut loc o serie de manifestări din cadrul proiectului cum ar fi concursul de pescuit dotat cu numeroase premii pentru cei care s-au dovedit a fi cei mai buni pescari, dar au fost împărțite și 2000 de porții de peste la grătar și ciorbă de peste.

Ziua de ieri a continuat cu premierea elevilor cu cele mai bune rezultate la Evaluarea Națională dar și elevii clasați în ceea ce privește rezultatele școlare în anii de liceu și Bacalaureat din Liceul Tehnogic ,,Nicolae Bălcescu”.

În cadrul acestui eveniment pe o scenă special amenajată au evoluat Ansamblul “Lăutarii”, din republica Moldova, condus de Nicolae Botgros, PEPE și Ansamblul ”Trei Generații” din orașul Flamanzi și mulți alți artișți de seama.

Totodată în cadrul evenimentului, vizibil emoționate Loredana Călin și Iustina Irimia-Cenușă au primit titlul de cetățean de onoare al orașului Flămânzi. Aceeași distincție a fost oferită și lui Bordeianu Mihai Cătălin.

Seara s-a terminat cu un recital PEPE dar și un impresionant foc de artificii.

(Visited 583 times, 4 visits today)