VIDEO/ PSD a dublat alocațiile copiilor. Parlamentul a decis dublarea alocațiilor, după ce Guvernul a amânat legea până la 1 august 2020!

VIDEO:

📌 PSD a dublat alocațiile copiilor. Parlamentul a decis dublarea alocațiilor, după ce Guvernul a amânat legea până la 1 august 2020!

📌 După votul din plenul Camerei Deputaților fostul ministru PSD al Muncii, Marius Constantin Budăi a declarat că „PSD le transmite copiilor de ziua lor că le dublează alocațiile.

📌 Politicile PSD demonstrează că suntem alături de toate categoriile sociale ale țării. Mai ales cele vulnerabile. Și cum am mai spus , politicianul trebuie sa fie alături de oameni , de nevoile acestuia .

📌 Doar prin măsuri concrete care să vină în sprijinul oamenilor, mediului de afaceri și celor vulnerabili vom reuși să avem traiul decent pe care fiecare dinte noi îl dorește.

Țin sa îl felicit public pe colegul meu Marius Constantin Budăi pentru atitudinea corecta, profesionalismul și dăruirea de care da dovada, arătând încă o data ca PSD Botoșani a trimis în Parlament oameni care fac cinste acestui județ, care fac fapte in interesul cetățenilor„, a delarat omul de afaceri Cătălin Silegeanu.