Vizită de lucru la unul dintre obiectivele aflate în reabilitare cu fonduri de la bugetul județean, efectuată de Președintele CJ Botoșani, Doina Federovici

VIDEO:

Președintele CJ Botoșani, Doina Federovici, a efectuat, miercuri, o vizită de lucru la unul dintre obiectivele aflate în reabilitare cu fonduri de la bugetul județean.

Oficialul a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a clădirii care va găzdui, de anul viitor, o parte dintre beneficiarii Centrului de Îngrijire și Asistență a Persoanelor Adulte cu dizabiități de la Adășeni, după restructurarea unității.

Președintele CJ a fost însoțit de deputatul Marius Budăi, fostul ministru al muncii și solidarității sociale și de conducerea DGASPC Botoșani, directorul adjunct Doina Nacu și directorul executiv Dan Șlincu.

Potrivit graficului de lucrări, în acest an clădirea din zona industrială a municipiului Botoșani va fi reabilitată și dotată corespunzător, astfel încât, de anul viitor, aceasta să devină funcțională pentru 32 din cei 86 de beneficiari.
Restructurarea a fost necesară pentru ca centrul să primească licență, iar una dintre condițiile prevăzute de lege este capacitatea de cazare, care nu trebuie să depășească 50 de persoane.
FOTO: