„VORONSKAYA BIO” singura votcă din România,100% BIO, lansată de Prodalcom

După cum bine știți compania SC PRODALCOM SA a luat decizia de a produce alcool BIO, astfel, dupa ce s-a lucrat mai bine de un an de zile la acest produs, societatea a lansat pe piata singura vodkă BIO din România și a doua din Europa, sub denumirea de Voronskaya BIO.

„Încrederea în extraordinar a fost mereu piatra noastră de temelie. Ne ajută să facem lucrurile exact așa cum vrem, încă din 1993. Aceasta este atitudinea pe care o puteți observa și în ultima noastră creație.
Plecând de la licoarea noastră originală, am creat o compoziție premium în România, folosind ingrediente certificate bio, punând Prodalcom pe un palier unic: se numește Voronskaya Bio.
Voronskaya Bio este dorința noastră de a atinge perfecțiunea îndeplinită. Aceasta este definită de un caracter pur, modern și elegant, oferind o calitate fără compromis datorită originii sale naturale.
Viziunea noastră principală în crearea și producerea acestui produs pe termen lung este să fim prietenoși cu mediul înconjurător, conferind sustenabilitate agriculturii pentru viitoare pământuri fertile”
, se arată într-un comunicat emis de conducerea companiei.

Voroskaya BIO este unul dintre produsele de top ale companiei Prodalcom, si deja găseste pe rafturile supermarketurilor începând de săptămâna trecută.