Zeci de angajați ai DGASPC Botoșani au fost astăzi și au donat sânge

O parte din angajații D.G.A.S.P.C. Botoșani au spus un mare „DA!” la lansarea invitației de a participa la actul de donare de sânge în cadrul proiectului ”N-AVEM SÂNGE!„.

”N-AVEM SÂNGE …. și NE PASĂ! „ – așa au spus aproximativ 60 de angajați din aparatului propriu, precum și din unitățile D.G.A.S.P.C. Botoșani – Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Leorda, Complexul de case de tip familial ”Sf Mina” Botoșani, Complexul de Apartamente ”Cireșarii„ Botoșani, Centrul de Plasament ”Prietenia” Botoșani, Centrul de Amplasament ”Sf. Nicolae” Trușești, Complexul de servicii pentru copilul aflat în dificultate ”Speranța” Pomârla, Serviciul de intervenție specializată pentru copil și familie – care s-au prezentat în număr mare în zilele de marți, 18 februarie, joi 20 februarie și vineri , 21 februarie, ora 7,30 la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani pentru a dona.

Donarea de sânge este un gest umanitar, un gest de solidaritate față de cei care au nevoie de sânge, un gest benevol și de aceea le mulțumesc tuturor colegilor care s-au implicat în această acțiune” a declarat Dan Șlincu, directorul DGASPC Botoșani.

Alături de conducerea D.G.A.S.P.C. Botoșani, care a răspuns cu bucurie invitației de a participa la acest act de binefacere a fost prezent și d-nul Hliban Daniel, președintele Colegiului Asistenților Sociali, Sucursala Teritorială Botoșani însoțit de d-na Robu Alina, membri în Comisia de Protecția Copilului. Acestora li s-au alăturat și colegii din cadrul Complexelor de Apartamente ”Amicii„, ”Casa Mea„ ”Floare de Colț„ și din Centrul de Îngrijire și Asistență Dorohoi care nu au putut rămâne indiferenți la acest act umanitar.

Angajații D.G.A.S.P.C. Botoșani nu sunt la prima acțiune de acest gen, o parte dintre ei se prezintă periodic la Centrul de Donare, fiind donatori permanenți.