Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

”̦Ștafeta Veteranilor Invictus” a ajuns marți, 17 octombrie 2023, în Municipiul Botoșan

18 octombrie 2023 | Administratie

”̦Ștafeta Veteranilor Invictus” a ajuns marți, 17 octombrie 2023, în Municipiul Botoșani, unde a fost întâmpinată de reprezentanți ai Garnizoanei Botoșani și de prefectul județului Botoșani, Sorin Cornilă.
În fața Monumentului Eroilor Botoșăneni din cel de-al Doilea Război Mondial a avut loc ceremonia de Predare – Primire a Ștafetei Invictus între militarii Brigăzii 15 Mecanizată ”Podul Înalt” și militarii Batalionului 335 Artilerie ”Alexandru cel Bun”.

Sorin Cornilă, prefectul județului Botoșani:
”Sunt tare mândru de dumneavoastră și apreciez ceea ce faceți. Alergați pentru toți eroii care au luptat pentru țara noastră și le insuflați spiritul de învingător tuturor celor din jur. Exemplul oferit de dumneavoastră inspiră întreaga societate. Vă felicit pentru efortul pe care îl depuneți pentru a păstra vie memoria eroilor noștri!
Go Invictus!”

Peste 500 de voluntari Invictus, civili și militari din întregul Sistem Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, purtători ai ştafetei, alergători şi ciclişti, parcurg mai bine de 3.300 de kilometri, pe trei trasee – albastru, galben şi roşu. Traseele vor ajunge toate la Carei, în ziua de 25 octombrie.
În contextul sărbătoririi Zilei Armatei României, Asociația Voluntarilor Invictus desfășoară cea a X-a ediție a ”Ștafetei Veteranilor”, cu scopul de a promova valorile naţionale şi respectul față de veteranii şi eroii României.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri