Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

15 tone de furaje distruse într-un incendiu, la Vorniceni

22 aprilie 2020 | Eveniment

Un localnic din Vorniceni a fost păgubit de foc de 25.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse într-un incendiu produs în noaptea de marți spre miercuri, în gospodăria lui. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină puţin înainte de miezul nopții. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi și Gărzii de Intervenție Săveni, cu două autospeciale cu apă şi spumă, dar și pompierii voluntari din comună. La sosirea forțelor de intervenţie, ardeau cca. 15 tone de furajele, cinci copaci și o parte dintr-o anexă, existând pericolul de propagare a flăcărilor la clădările din gospodărie.

Pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor au intervenit 27 pompieri militari şi voluntari, mai bine de patru ore.

Pompierii au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 60.000 de lei.

Cauza probabilă o constituie acțiunea intenționată.

 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri