Cele mai citite

loader-image
Botoșani
19:08, 14 iulie 2024
temperature icon 34°C
cer senin
Humidity 24 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 8 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

59 de milioane de lei municipiului Botoșani pentru a plăti datoria față de Termica!

4 iulie 2024 | Administratie

Guvernul României a aprobat în ședința de astăzi, 4 iulie 2024, alocarea sumei de 59 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Executivului, prevăzut în bugetul de stat, pentru municipiul Botoșani.

Fondurile acordate unității administrativ – teritoriale botoșănene vor fi utilizate pentru stingerea obligațiilor de plată stabilite prin titluri executorii.

Prin urmare, demersurile întreprinse în acest sens, la nivel central, de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, președintele Consiliului Județean Botoșani, Doina Federovici și ministrul Marius Budăi au avut un efect pozitiv.

Aceasta este cea de-a doua tranșă de bani acordată de Guvern municipiului Botoșani pentru stingerea datoriei față de lichidatorul Termica, după ce, tot din fondul de rezervă, a fost alocată suma de 50 milioane de lei.

Apreciez foarte mult sprijinul domnului prim-ministru Marcel Ciolacu, care, prin acest gest, dovedește, cu fapte, că iubește Botoșaniul și acordă o atenție deosebită municipiului nostru și nevoilor pe care le avem. Apreciez și sprijinul pe care mi l-au acordat colegii mei, doamna președinte al Consiliului Județean, Doina Federovici și domnul ministru Marius Budăi. În acest fel, putem continua proiectele de dezvoltare și scăpăm de o problemă istorică pe care o avea orașul. Putem stinge datoria făcută de predecesorii mei și să ne concentrăm pe dezvoltarea municipiului”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

Prin plățile efectuate cu sprijinul Guvernului, conturile Primăriei Municipiului Botoșani vor fi deblocate.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri