Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

95 de ani de la Marea Unire

1 decembrie 2013 | Social - Educatie

1 decDuminică se împlinesc 95 de ani de la Marea Unirea de la Alba Iulia, înfăptuită pe 1 Decembrie 1918. De Ziua Naţională a României, la Botoşani vor fi organizate mai multe manifestări.

Acţiunile vor începe la ora 10.30, cu un ceremonial militar, depuneri de coroane şi jerbe de flori la Monumentul Eroilor din Primul Război Mondial. Va urma apoi o slujbă religioasă, oficiată de un sobor de preoţi, dar şi defilarea detaşamentului de onoare. La terminarea slujbei si a defilarii, Primăria va împărţi în Centrul Vechi nu mai putin de 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, dar şi vin fiert..

Mai Tarziu, de la ora 15.00, botoşănenii sunt aşteptaţi în Piaţa Revoluţiei la un concert extraordinar susţinut de Orchestra “Rapsozii Botoşanilor” şi formaţii de muzică populară din judeţ. Între orele 16,30-16, 45 se va desfasura o noua defilare, de asta data cu torţe şi Fanfara militară.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri