Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

A încercat să intre în România la volan, fără a avea permis de conducere

12 iulie 2021 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un bărbat care intenționa să intre în România la volanul unui autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme.

În data de 10 iulie a.c., în jurul orei 13.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, la volanul unui autoturism înmatriculat în Cehia, B.I., cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova, în vârstă de 36 de ani.

La controlul de frontieră pentru intrarea în țară, poliţiştii de frontieră au solicitat tânărului permisul de conducere, însă acesta a declarat că l-a uitat acasă. În urma verificărilor suplimentare efectuate, polițiștii de frontieră au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri