Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

A plătit 1.000 de euro pe un document fals și s-a ales cu dosar penal

3 martie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetățenie Republica Moldova care deținea o carte de identitate cu însemnele autorităților române, care era falsă.
În data de 02 martie a.c., în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pasager într-un microbuz, un bărbat cu cetățenie Republica Moldova, în vârstă de 26 de ani.
La controlul de frontieră, într-o borsetă aparținând bărbatului, a fost identificată o carte de identitate cu însemnele autorităţilor române, având imprimate datele și fotografia tânărului. Cu ocazia verificărilor specifice, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a luat legătura cu o firmă de avocatură ce se ocupa cu obținerea rapidă a documentelor românești. A trimis firmei documentele necesare obținerii cetățeniei și suma de 1.000 de euro, iar în cursul anului trecut a primit cartea de identitate.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri