Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

A plătit 800 de euro pentru un document, dar s-a ales cu dosar penal

8 aprilie 2024 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control o carte de identitate cu însemnele autorităților române, care era falsă.

În data de 05 aprilie a.c., în jurul orei 06.05, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, ca pasager al unui autocar ce se deplasa spre Cehia, un bărbat, cetățean român, în vârstă de 46 de ani.
Acesta a prezentat la control, pe lângă pașaportul moldovenesc, o carte de identitate cu însemnele autorităților române, care avea aplicată fotografia bărbatului și datele acestuia de identitate.
Colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că documentul românesc nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că documentul i-a fost procurat de o rudă din R. Moldova și a plătit pentru el suma de 800 de euro.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals și fals material în înscrisuri oficiale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri