Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

A schimbat permisul de conducere autentic cu unul fals

3 august 2023 | Infractional

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la control un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care era fals.

În punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Germania, un bărbat cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 46 de ani.
La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Polonia, care avea imprimate datele de identitate și fotografia acestuia.
Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplinește condițiile de formă și fond ale unuia autentic, fiind fals.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere polonez în anul 2022, pentru a obţine mai uşor un loc de muncă în Europa.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri