Cele mai citite

loader-image
Botoșani
15:10, 14 iulie 2024
temperature icon 36°C
cer senin
Humidity 16 %
Wind 17 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 12 Km/h
Clouds Clouds: 0%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:29
Sunset Sunset: 20:08

Ultimele Știri

A vrut să scape de păduchii de găină, dar și-a incendiat adăpostul de animale

21 iunie 2024 | Eveniment

Un mod de dezinsecţie total greșit, folosit de o femeie din localitatea Dumeni, a provocat un incendiu care i-a distrus adăpostul de animale.

Incidentul a avut loc în această după-amiază. Proprietara, o femeie de 80 de ani, a vrut să scape de păduchii de găină și a dat foc mai multor frunze de nuc, în interiorul adăpostului de păsări. Într-un moment de neatenție, bunurile din interior s-au aprins. Când și-a văzut gospodăria amenințată de foc, femeia a cerut ajutor de la pompieri.

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Aceștia au constat faptul că ardeau anexa, pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați, dar și patru tone de furaje, depozitate lângă clădire. Pompierii au intervenit rapid și au stins flăcările înainte ca acestea să se extindă la casă și alte construcții din gospodărie. Proprietara a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD.

Pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor, pompierii au intervenit mai bine de două ore.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri