Absolvenții invitați să își găsească de lucru la Bursă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoșani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți din acest an, în data de 27 octombrie 2023, începând cu ora 09.00 în incinta Sălii Polivalente “Elisabeta Lipa”din Municipiul Botoșani str.Vânători nr.15A.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este o manifestare ce se înscrie în tradiţia activităților implementate de Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncăși reprezintă un prilej de promovare a ofertei de locuri de muncă pusă la dispoziție de agenții economici, o posibilitate concretă de a realiza o interacțiune directă cu absolvențiiaflați în căutarea unui loc de muncă și selectarea persoanelor care corespund cerințelor angajatorilor.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Participarea la eveniment este gratuită pentru toţi cei interesaţi, angajatori și absolvenți aflați în căutarea unui loc de muncă.

Agenții economici interesați să participe la bursă sunt asteptați să contacteze AJOFM din timp, ofertele cu locuri de muncă vor fi transmise la adresa de e-mail: [email protected], în care să specifice opţiunea participării pentru a rezerva standuri destinate recrutării, numărul de locuri de muncă de care dispun cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.
Relații suplimentare la telefon 0231536791 – interior 119.

(Visited 11 times, 1 visits today)