Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Accident în familia Flutur

16 decembrie 2014 | Eveniment

cosminCosmin Flutur, fiul fostului primar Cătălin Flutur, a fost implicat, ieri, într-un accident rutier produs pe Bulevardul Independenţei din municipiul Iaşi. Tânărul conducea un autoturism de lux Infinity şi ar fi încercat să schimbe banda, când a acroşat un Mercedes Vito care circula în faţa lui.

Deşi au rezultat numai pagube materiale, celălalt şofer a sunat la 112 şi a chemat poliţia întrucât comportamentul tânărului a fost unul suspect. Potrivit cotidianului „Ziarul de Iaşi”, când ar fi coborât din maşină, Cosmin Flutur s-a dezechilibrat, după care, a căzut pe asfalt. Poliţiştii şi martorii au fost convinşi că tânărul era beat, dar spre uimirea tuturor, testul pentru alcoolemie a ieşit negativ. A fost controlat corporal, după care poliţiştii au verificat şi maşina pentru droguri. Ulterior, Cosmin Flutur a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri