,,ACHIZITIONARE ECHIPAMENTE NOI IN CADRUL SC SMART MIX PRO SRL IN VEDEREA DEZVOLTARII ACTIVITATII SPECIFICE CODULUI CAEN 3250 FABRICAREA DE DISPOZITIVE, APARATE SI INSTRUMENTE MEDICALE SI STOMATOLOGICE’’

Numele Beneficiarului: SMART MIX PRO S.R.L.
Codul MySMIS al proiectului: 133727
Valoarea totală a proiectului este de 1.159.197,45 lei, Valoarea eligibila a proiectului este de 978,338.61 lei. Finanţarea nerambursabilă este in suma maxima de 802.041,89 lei. Cheltuielile totale ale contributiie proprii sunt in valoare de 176,296.62 lei, iar cheltuielile totale neeligibile in valoare de 180,858.84 lei.
Data inceput proiect: 24.09.2021
Data de finalizare: august 2022

Proiectul a fost finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritara 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Prin natura obiectivului general investitia vizata prin proiect a urmarit cu precadere dezvoltarea activitatii in domeniul tehnicii dentare, consolidarea si dezvoltarea durabila a societatii precum si dezvoltarea si cresterea competitivitatii acesteia.
Obiectivele specifice ale proiectului au fost:
-Cresterea competitivitatii economice a firmei SC MART MIX PRO prin achizitionarea a:
1 sistem imprimare metal,
1 cuptor detensioanare,
1 sita cu vibrare pentru pulberi,
1 aspirator pentru pulberi,
1 software modelare,
1 panoul solar

2. Cresterea facilitarii crearii de noi locuri de munca la nivel de microintreprindere, prin crearea a 3 noi locuri de munca permanente, cu norma intreaga – din care cel putin un loc de munca destinat persoanelor defavorizate/ cu dizabilitati in perioada imediat urmatoare implementarii proiectului (3 locuri de munca permanente (8 ore/zi) nou infiintate în termen de 12 luni de la finalizarea proiectului.
3. Extinderea domeniului de activitate pe piata serviciilor specifice lucrarilor de tehnica dentara prin achizitia de echipamente de specialitate, cu accent pe inovarea proceselor de lucru si adaptarea la stadardele europene, cresterii profitabilitatii, productivitatii si reducerea cheltuielilor.
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Impactul investitiei: firma doreste sa-si dezvolte pozitia pe piata locala respectiv regioanala a serviciilor specifice lucrarilor de tehnica dentara prin prezentul proiect de investitie, iesind in evidenta prin calitatea serviciilor oferite, a angajatilor si performanta echipamentelor de specialitate de ultima generatie achizitionate. SC SMART MIX PRO SRL va fi singura societate de profil din judet care va executa scheletul metalic pentru lucrarile dentare cu sistemul imprimare 3 D pentru metal, care va evidentia societatea fata de firmele deja existente in ramura (atat la nivel regional, cat si la nivel national).

Principalele rezultate ale proiectului ce au fost atinse in perioada de implementare sunt urmatoarele:
1. microintreprindere sprijinita prin finantare nerambursabila
2. echipamente de specialitate, noi si de ultima generatie achizitionate si incluse in fluxul tehnologic aferent realizarii activitatii de tehnica dentara (1 Sistem imprimare metal, 1 Cuptor detensionare, 1 Sita cu vibrare pentru pulberi, 1 Aspirator pentru pulberi, 1 Software modelare, 1 Sistem solar)
3. 3 locuri de munca permanente nou create (responsabil markting, 1 tehnician dentar, 1 sofer curier), din care din care cel putin un loc de munca destinat persoanelor defavorizate in perioada imediat urmatoare implementarii proiectului.
Pentru mai multe informații despre derularea proiectului vă rugăm să contactați SC SMART MIX PRO SRL Municipiul Botosani, cu sediul în Str. Pacea nr. 96A, judetul Botosani, cod postal 710010, România, persoana de contact: LAZARUC DANA, telefon 0744597696, e-mail: [email protected].

(Visited 29 times, 2 visits today)