Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

ALDE Botoșani:  „Opriti circul pe bani publici!”

14 mai 2020 | Politica

Echipa ALDE Botoșani, prin membrii Biroului Politic Municipal, cere public celor de la conducerea Primăriei Municipiului Botoșani și consilierilor locali să înceteze circul pe bani publici.

Cetățenii municipiului Botoșani au ajuns la un nivel de saturație privind jocurile politice de la toate ședințele de Consiliul Municipal în care consilierii locali ce reprezintă două partide politice, respectiv PSD și PNL, în loc să vină să-și facă datoria și să fie un exemplu pentru locuitorii municipiului Botoșani, ei nu ezită nici o ocazie în care să-și plăteacă polițe politice între ei și să facă circ pe bani publici.

Considerăm că botoșănenii merită mai mult decât acest circ politic pentru că ei își plătesc taxele și impozitele la timp, mai ales că din acești bani sunt plătite lunar indemnizațiile celor din conducerea Primăriei și Consiliului Local Botoșani, de aceea ni se pare ridicol și total inadecvat pentru acest mod în care consideră actualii consilieri locali să facă administrație pentru cei care i-au ales. 

Să nu uităm din ce oraș provenim, întrucât știm cu toții că Botoșaniul este recunoscut la nivel național ca un județ de unde au provenit numeroase personalități, foarte mulți oameni inteligenți s-au născut la Botoșani, iar ei trebuie să fie un exemplu, mai ales pentru cei care conduc acest municipiu, reședință de județ.

Biroul Politic Municipal ALDE Botoșani le cere public aleșilor locali din conducerea municipiului Botoșani să se apuce urgent de treabă pentru că orașul nostru a rămas cu mult în urmă, fiind depășiți chiar și de o comună din județ, pe care ar trebui să o luăm drept exemplu, din punct de vedere al infrastucturii rutiere,  deoarece municipiul Botoșani are foarte multe drumuri unde sunt case iar acei proprietari nu beneficiază de condițiile ce trebuie să le ofere un municipiu, întrucât nu au străzile asfaltate iar utilitățile sunt parțiale.

Asigurăm botoșanenii că vom sta foarte atenți și vom urmări în fiecare zi activitatea conducerii Primăriei și Consiliului Local Botoșani și vom interveni etapizat cu toate problemele cu care se confruntă cetățenii, cerându-le acestor domni să-și facă datoria așa cum au promis și au depus jurământul față de locuitorii municipiului Botoșani.

Ceea ce trebuie să înțeleagă cei din conducerea administrației publice locale este că nu trebuie să muncească doar pentru partidele politice pe care le reprezintă, ci și pentru cetățenii care i-au ales pentru aceste funcții cu factori de decizie pentru întreaga comunitate în care trăim cu toții.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri