Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

ALEXANDRA HUȚU, deputat PSD: „Ca social-democrați am dovedit în nenumărate rânduri că suntem susținători fermi ai cauzei copiilor și tinerilor aflați în situații de risc sau în dificultate”

17 noiembrie 2023 | Politica

Joi, centrul de zi pentru copii aflați în dificultate, susținut de Fundația Star of Hope și care funcționează în cadrul Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria”, a fost vizitat de Therese Hyden, Ambasadorul Suediei în România.

Prezentă la vizita ambasadorului a fost și parlamentarul Alexandra Huțu care a declarat:

„Am fost onorată să fiu prezentă astăzi la vizita pe care Ambasadorul Suediei în România, Excelența Sa Therese Hyden, a avut-o la Centrul de zi „Star of Hope” din municipiul Botoșani.
Vizita Excelenței Sale face parte din activitățile pe care Fundația „Star of Hope” România le desfășoară în cadrul Campaniei “Facem Binele să Crească!”.
Atât eu, cât și colegii mei social-democrați, președintele Consiliului Județean Federovici Doina Elena, primarul Cosmin Andrei și consilierul municipal Marius Buliga, ne-am îmbogățit cu o nouă calitate: cea de ambasador ai binelui. Ca social-democrați am dovedit în nenumărate rânduri că suntem susținători fermi ai cauzei copiilor și tinerilor aflați în situații de risc sau în dificultate și același lucru l-am reafirmat și astăzi.
Felicitări tuturor oamenilor cu inimă mare care se implică astfel încât copiii vulnerabili să crească și să se dezvolte firesc, într-un climat de demnitate, încredere și de valorizare a ființei umane. Felicitări Fundației „Star of Hope” România!”, a declarat deputatul PSD, Alexandra Huțu.

Vizita ambasadorului a fost inclusă în lista evenimentelor dedicate campaniei „Facem binele să crească”, un proiect al Fundației Star of Hope pentru susținerea copiilor vulnerabili, la care Ambasada Suediei este partener.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri