Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

ALEXANDRA HUȚU, deputat PSD: „Transmit gândurile mele celor peste 700 de elevi de la Liceul Demostene Botez, dar și profesorilor care îi vor îndruma în procesul de învățare”

11 septembrie 2023 | Politica

Primul clopoțel de începere a noului an şcolar a sunat din nou astăzi, în toate unitățile de învățământ din județul Botoșani!

Un început de an școlar, în haine noi a fost și pentru copiii de la Liceul Demostene Botez din Trușești, care pe data de 8 septembrie 2023 a sărbătorit 70 de ani de la înființare.

Acest eveniment a oferit prilejul și deputatului PSD Alexandra Huțu să adreseze o urare elevilor ce incep un nou an școlar.

„Am participat astăzi la festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul Demostene Botez din Trușești, care pe data de 8 septembrie 2023 a sărbătorit 70 de ani de la înființare.
M-am simțit onorată să pot să transmit gândurile mele celor peste 700 de elevi de la Liceul Demostene Botez, dar și profesorilor care îi vor îndruma în procesul de învățare.
Sunt convinsă că responsabilitatea este cea care va ghida în acest an școlar atât cadrele didactice cât și eplevii, iar la finalul acestuia fiecare elev al liceului va pleca acasă cu o și mai mare avere intelectuală.
Mult succes tuturor!”, declară Alexandra Huțu, deputat PSD.
Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri