Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Alexandra Huțu: „Noi suntem PSD și PSD înseamnă grijă față de oameni!”

28 aprilie 2024 | Politica

PSD Botoșani, cea mai puternică echipă politico-administrativă din județ, a depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani la alegerile locale din 9 iunie.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, PSD îl propune pe Trufin Lucian – Senator PSD Botoșani, un botoșănean cu experiență vastă în administrația publică, atât la nivel local, cât și național, dar care cunoaște și provocările din mediul privat, fiind și un antreprenor de succes.

Trufin Lucian este singurul candidat pentru președinția CJ Botoșani care are experiența și pregatirea necesare pentru CONTINUAREA ritmului accelerat al DEZVOLTĂRII a județului, demarat cu seriozitate și drag de oameni de doamna președinte Federovici Doina Elena.
Viitorul președinte al CJ Botoșani, Trufin Lucian, împreuna cu echipa profesionistă a consilierilor județeni PSD propuși pentru următorul mandat, știu ce au de făcut pentru continuarea dezvoltării județului Botoșani. Județul nostru nu își permite începători în domeniul administrativ, nu își permite experimente administrative prin care să se piardă fonduri europene și să se dărâme tot ce s-a construit în acest mandat. Construim viitorul județului Botoșani împreună! Și ne apucăm de treabă din prima zi, după alegerile din 9 iunie!”,
declară parlamentarul social-democrat, Alexandra Huțu.

Echipa candidaților PSD pentru Consiliul Județean are susținerea necondiționată a parlamentarilor PSD, a primarilor din județ, dar și a celorlalți profesioniști din PSD.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri