Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Amenzi în valoare totală de 52.000 de lei pentru nerespectarea masurilor de prevenire și combatere a răspândirii COVID – 19.

10 august 2020 | Fără categorie

În data de 09 august a.c., toate structurile teritoriale ale M.A.I. au continuat acțiunile desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, sub autoritatea Instituției Prefectului, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În total, peste 200 de efective de poliție, jandarmerie, poliție locală, pompieri, precum și reprezentanți ai Ministerului Muncii, Ministerului Sănătății, Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor și Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au efectuat verificări în zonele aglomerate, centre comerciale, în piețe, pe terase și în trafic.

Cu această ocazie, au fost verificate 120 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate/locații, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Echipele mixte de control au aplicat 140 de sancțiuni contravenționale, fiind aplicate amenzi în valoare totală de peste 52.000 de lei.

Astfel, au fost depistate 8 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, acestea fiind sancționate contravențional, conform Legii nr. 55 din 2020 cu amenzi in valoare de 5.000 de lei.

Aceste acțiuni preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă, pentru sănătatea și siguranța cetățenilor, cărora le recomandăm să respecte în continuare măsurile de protecție sanitară și distanțare fizică, în scopul prevenirii infectării și răspândirii Sars-CoV 2. 

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri