Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:35, 20 iulie 2024
temperature icon 31°C
nori împrăștiați
Humidity 45 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 6 Km/h
Clouds Clouds: 41%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:35
Sunset Sunset: 20:03

Ultimele Știri

Andrei Dolineaschi:”Liberalii vin la mine să îmi spună că sunt nemulțumiți de maniera în care conduce domnul Țurcanu”

18 martie 2014 | Politica

dolPreședintele PSD Botoșani, Andrei Dolineaschi, a declarat că nu-i va răspunde omologului său liberal în aceeași manieră ofensatoare pe care avut-o acesta în ultima scrisoare deschisă adresată social-democraților.
Este descalificant să-ți jignești foștii aliați alături de care ai mers în fața oamenilor să le ceri votul. Domnul Țurcanu a spus în campania electorală din 2012 că PSD e bun și că PDL e rău. Așa ajuns președintele Consiliului Județean. Acum spune invers, că PDL a fost bun când a tăiat salariile cu 25%, iar PSD e rău pentru că vrea să continue proiectul USL. Alegătorii îl vor judeca, a declarat președintele PSD Botoșani, care a subliniat că social-democrații nu-i vor condamna pe cei care le-au fost alături în USL.
PSD nu își va denigra foștii aliați. Noi am colaborat bine cu liberalii. Singura problemă a fost domnul Țurcanu, care s-a certat cu toată lumea. E la fel ca președintele Băsescu: și-a denigrat toți aliații, și-a înlăturat colegii care nu au fost de acord cu dânsul, are senzația că e singurul care are dreptate și se crede împărat. Îi mai lipsește o doamnă Udrea. În rest, e leit domnul Băsescu, a spus Dolineaschi.
Liderul social-democrat a mai adăugat că prin ultimele ieșiri ale președintelui PNL Botoșani acesta a respins categoric propunerea de dialog pe care o primise din partea PSD și că astfel PNL a oficializat Alianța Răului cu PDL.
I-am propus public domnului Țurcanu să continuăm USL la nivelul județului, așa cum am promis oamenilor când le-am cerut votul. Ultimele sale reacții ne arată că ne-a refuzat definitiv și că Alianța Răului PNL-PDL a devenit oficială în Botoșani, a spus Dolineaschi, care a subliniat că acest lucru se va vedea în votul din Consiliul Județean și din consiliul municipal al Primăriei Botoșani.
Referitor la acuzația că social-democrații ar racola membrii PNL, Dolineaschi a spus că mereu când are o problemă, domnul Țurcanu dă vina pe PSD.
Noi nu am făcut propuneri liberalilor. Ei vin la mine și-mi spun că sunt nemulțumiți de maniera în care conduce domnul Țurcanu organizația. Deci înainte de a acuza PSD pentru toate problemele sale, ar fi indicat să-și analizeze propria conduită. Dacă țipi, ameninți, înjuri și te cerți cu toată lumea, e de așteptat ca la un moment dat oamenii să plece de lângă tine, a spus liderul PSD.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri