Cele mai citite

loader-image
Botoșani
06:27, 5 martie 2024
temperature icon 2°C
nori împrăștiați
Humidity 81 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 17 Km/h
Clouds Clouds: 49%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:46
Sunset Sunset: 18:03

Ultimele Știri

Andrei și Antonio, doi polițiști botoșăneni, îngeri, pentru micuța Ștefania

9 iunie 2023 | Eveniment

În noaptea de 8 spre 9 iunie, în jurul orei 03:30, Andrei și Antonio, polițiști in cadrul Biroul Rutier, se aflau în serviciul de patrulare și monitorizare a traficului rutier, când au fost anunțați că în localitatea Nicșeni, s-a produs un accident de circulație.

Cei doi au ajuns în scurt timp la locul indicat, unde au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părții carosabile.

Miraculos, conducătoarea auto, o tânără de 27 de ani și fetița sa, de 3 ani, s-au ales doar cu o sperietură si au reușit să iasă singure din autoturism. Acestea se îndreptau spre aeroportul din Iași, când, într-o curbă, au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat.

Deși erau foarte speriate, Andrei și Antonio au reușit să le calmeze și să se împrietenească cu fetița, asigurând-o că este în siguranță și o să aibă grijă de ea, iar aceasta i-a numit „îngeri”, pentru că îngerii au grijă de copii.

Apoi, pentru că nu aveau alt mijloc de transport, cele două au fost conduse până în municipiul Botoșani, de unde și-au continuat deplasarea, reușind să ajungă, cu bine, la destinație.

Femeia le-a transmis polițiștilor că nu avea o părere foarte bună despre ei, însă, acum a fost impresionată de modul în care s-au comportat și pentru faptul că au ajutat-o. „Nu cred că am mai întâlnit oameni atât de buni și calzi și dispuși să ajute”, sunt cuvintele mamei.

Pentru asta îi felicităm și noi!

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri