Ansamblu rutier cu număr fals condus pe drum public

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu dublă cetăţenie română-moldoveană, care a încălcat prevederile legale prevăzute la regimul circulației rutiere.

În data de 09 octombrie a.c., în jurul orei 13.20, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Stânca – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe comunicaţia DN24C, direcţia Euroferma, judeţul Botoşani, un ansamblu rutier format dintr-un autoturism şi o platformă, condus de un bărbat cu dublă cetăţenie română-moldoveană, în vârstă de 54 de ani, domiciliat pe raza judeţului Botoşani.

În urma verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie din 08.08.2022 de către autorităţile din Germania, iar plăcuţele de înmatriculare aparţin unui alt autovehicul.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai neînmatriculat sau neînregistrat şi punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare.

(Visited 226 times, 1 visits today)