Ansamblul Folcloric „HORA” al comunei Vlăsinești, județul Botoșani, va reprezenta România la un renumit festival internațional de folclor

În urma invitației lansate de Organizația Festivalurilor Folclorice din Muntenegru (OFFHN), formația artistică va participa la cea de-a 15 -a editie a ”FESTIVALULUI FOLCLORIC DE C NTECE ȘI DANSURI”.
Festivalul se va desfășura în perioada 11 – 17 iulie 2022 în orașul, Herceg Novi, Muntenegru, eveniment la care vor participa formații artistice venite din toate colțurile lumii.
„Este onorant pentru noi să reprezentăm țara la un festival de o asemenea amploare. .Am dat curs acestei invitații din dorința de a prezenta tradițiile, portul popular, dansul și cântecele românești culese din vetrele folclorice ale Moldovei la un festival renumit din străinate.
Pe această cale doresc să mulțumesc pentru sprijinul acordat Consiliului Local Vlăsinești și sponsorilor/sponsorului care au făcut posibilă prezența la acest eveniment a ansamblului comunei noastre”, a declarat primarul comunei Vlăsineşti, Andrei Bouariu.

(Visited 1.177 times, 6 visits today)