Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:38, 19 aprilie 2024
temperature icon 4°C
cer fragmentat
Humidity 82 %
Wind 8 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 67%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 05:16
Sunset Sunset: 19:08

Ultimele Știri

ANUNȚ: Comuna Mihai Eminescu începe asfaltarea a 22 de km de drum

14 martie 2023 | Administratie

Primaria comunei Mihai Eminescu aduce la cunostinta locuitorilor comunei ca s-a desemnat societatea comerciala care va efectua lucrarile de “Reabilitare si modernizare prin asfaltare drumuri comunale si satesti in comuna Mihai Eminescu, judeţul Botosani”, fapt pentru care, in scurt timp, va incepe executia lucrarilor de asflatare a 22 km de drumuri.

Potrivit legislatiei in vigoare, toti locuitorii au obligatia de a se racorda la reteaua publica de apa si apa uzata in termen de cel mult un an de la punerea in functiune a acestora, iar in acest sens rugam locuitorii sa urgenteze racordarea/bransarea la retelele de apa si apa uzata predate catre operatorul S.C. NOVA APASERV S.A. BOTOSANI.

Totodata, locuitorii care vor beneficia de serviciul de apa si canalizare aferente obiectivului de investitie ce se afla in curs de derulare“ Infiintare si extindere retele de apa si apauzata in comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani”, sunt rugati sa obtina de la Primarie AVIZUL PENTRU RACORDAREA/BRANSAREA la retele de apa si canalizare si sa execute lucrarile de racordare/bransare pana la limita proprietatii, in cel mai scurt timp posibil, pana la inceperea executiei lucrarilor de asfaltare a strazilor.

Dupa executia lucrarii de racordare, proprietarul imobilului pentru care se efectueaza lucrarea, are obligatia de a adduce terenul la forma initial si, din acest motiv, rugam locuitorii comunei sa efectueze lucrarile de racordare/ bransare la sistemele publice de apa si apa uzata inainte de a incepe asfaltarea strazii.

Prin realizarea lucrarilor de racordare/bransare la retelele hidroedilitare dupa turnarea covorului asfaltic proprietarul se oblige sa readuca la forma initiala, respective sa asfalteze suprafata de drum deteriorata, respectand cantitatile si calitatea materialului folosit pentru realizarea investitiei de baza, lucru extrem de costisitor pentru cetateni .

Atasam lista cu strazile ce vor fi asfaltate in cadrul obiectivului de investitie “Reabilitare si modernizare prin asfaltare drumuri comunale si satesti in comuna MihaiEminescu, judeţul Botosani”.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri