Cele mai citite

loader-image
Botoșani
23:41, 24 iulie 2024
temperature icon 21°C
cer acoperit de nori
Humidity 87 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 9 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:41
Sunset Sunset: 19:57

Ultimele Știri

ANUNȚ: „Lucrări de proiectare și execuție 1 foraj apă explorare-exploatare apă pentru suplimentarea necesarului de apă din comuna Manoleasa”

28 iunie 2024 | Administratie

COMUNA MANOLEASA titular al proiectului „Lucrări de proiectare și execuție 1 foraj apă explorare-exploatare apă pentru suplimentarea necesarului de apă din comuna Manoleasa, județul Botoșani”, amplasament situat în extravilanul satului Liveni, com. Manoleasa, jud. Botoșani, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţiei pentru Protecţia Botoşani, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Lucrări de proiectare și execuție 1 foraj apă explorare-exploatare apă pentru suplimentarea necesarului de apă din comuna Manoleasa, județul Botoșani”, amplasament situat în extravilanul satului Liveni, com. Manoleasa, jud. Botosani.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Botoșani din mun. Botosani, B-dul Mihai Eminescu nr. 44, jud. Botosani, în zilele de luni -vineri între orele 08-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmbt.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri