Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Anunț Primăria comunei Mihai Eminescu: Restanțele achitate integral la bugetul local fără penalități

27 octombrie 2023 | Administratie

PRIMARIA COMUNEI MIHAI EMINESCU ACORDA INLESNIRE LA PLATA SUB FORMA DE SCUTIRE IN COTA DE 100% DIN MAJORARILE DE INTARZIERE AFERENTE OBLIGATIILOR FISCALE DATORATE
BUGETULUI LOCAL

Stimati locuitori ai comunei Mihai Eminescu, avand in vedere nivelul ridicat al majorarilor de intariziere datorate bugetului local de catre cotribuabilii atat persoane fizice cat si persoane juridice, pentru stimularea platii debitelor restante, s-a aprobat Hotararea Consiliului Local nr.160/11.10.2023 privind aprobarea procedurii de acordare a inlesnirii la plata sub forma scutirii unei cote de 100% din majorarile de intarziere aferente obligatiilor fiscale restante datorate bugetului local al comunei Mihai Eminescu de catre persoanele fizice si juridice.
Pentru a beneficia de scutirea la plata a cotei de 100% din majorarile de intarziere datorate si neplatite, ca urmare a neachitarii la termen a obligatiilor de plata principale, restante la data de 31 decembrie 2022 inclusiv, contribuabilii trebuie sa depuna la Compartimentul Impozite si Taxe, o cerere ( Formular Anexa nr. 1) pana la data de 15 decembrie 2023 si sa achite integral obligatiile de plata detaliate in procedura de acordare, pana la data de 20 decembrie 2023.
Procedura de acordare a inlesnirii la plata sub forma scutirii unei cote de 100% din majorarile de intarziere aferente obligatiilor fiscale restante datorate bugetului local al comunei Mihai Eminescu de catre persoanele fizice si juridice si conditiile pe care contribuabilii trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de scutire, sunt prevazute in Anexa Hotararii.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri