Cele mai citite

loader-image
Botoșani
05:27, 5 martie 2024
temperature icon 2°C
nori împrăștiați
Humidity 94 %
Wind 10 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 17 Km/h
Clouds Clouds: 41%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:46
Sunset Sunset: 18:03

Ultimele Știri

ANUNȚ:“Modernizare drumuri de interes local în comuna Manoleasa”

16 iunie 2023 | Administratie

COMUNA MANOLEASA, titular al proiectului ,,Modernizare drumuri de interes local in comuna Manoleasa, judetul Botosani”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Botosani: fara evaluarea impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul ,,Modernizare drumuri de interes local in comuna Manoleasa, judetul Botosani”, propus a fi amplasat in satele Manoleasa, Flondora, Sadoveni, Loturi, Zahoreni, comuna Manoleasa, judetul Botosani.
Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul APM Botosani din mun. Botosani, b-dul Mihai Eminescu nr.44, in zilele de luni-vineri, intre orele 8-16, precum si la urmatoarea adresa de internet http://www.anpm.ro/web/apm-botosani .
Publicul interesat poate inainta cornentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri