Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

APIA Botoșani îi reasigură pe fermierii din sectorul zootehnic și vegetal de sprijin financiar

28 noiembrie 2019 | Agricultura

Agenția de Plăți şi Intervenție pentru Agricultură – Centrul Județean Botoșani informează că, în cadrul Campaniei de plăți în avans pentru anul 2019, până la data de 27 noiembrie 2019 a fost plătită suma de 30 milioane de Euro.

Beneficiarii selectați la controlul pe teren prin teledetecție, fermierii care au solicitat sprijin exclusiv în sectorul zootehnic și fermierii care au accesat schema simplificata pentru micii fermieri și a căror suprafață solicitată în 2019 depășeste alocarea financiară maximă de 1250 Euro/beneficiar vor primi sumele solicitate prin cererea de sprijin începând cu data de 01 decembrie 2019, dată la care începe plata finală.

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură- Centrul Județean Botoșani reasigură beneficiarii de sprijin financiar din sectorul vegetal și zootehnic că plățile aferente cererilor de solicitare a schemelor sau măsurilor de sprijin și ajutor gestionate de APIA vor fi efectuate la timp, fără a fi diminuate cuantumurile prevăzute de actele normative și, totodată, se va urmări identificarea celor mai bune linii de acțiune în interesul fermierilor.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri