Cele mai citite

loader-image
Botoșani
09:52, 21 iulie 2024
temperature icon 23°C
cer acoperit de nori
Humidity 76 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 10 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 04:37
Sunset Sunset: 20:02

Ultimele Știri

Aproape 4.000 de lei amendă și permisul suspendat pentru 90 de zile, în urma unei depășiri neregulamentare

20 iunie 2023 | Eveniment

Ieri, 19 iunie 2023, în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Corni efectuau serviciul de patrulare cu autospeciala de poliție, pe Drumul European D.E. 58, în comuna Mihai Eminescu, când s-au angajat în depășirea a două autovehicule. In timp ce autospeciala efectua manevra de depășire, conducătorul autoturismului din față, a inițiat aceeași manevră, fără a se asigura.

Impactul dintre autospecială și autoturismul respectiv a fost evitat în ultimul moment, datorită conduitei preventive a polițistului aflat la volan.

Ulterior, autoturismul a fost oprit de polițiști, iar la volanul acestuia a fost identificat, un bărbat, de 49 de ani, din comuna Mihai Eminescu. Acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor de a rămâne în autovehicul pe timpul verificărilor și luării măsurilor legale. Mai mult decât atât, bărbatul a apelat numărul de urgență 112, pentru a sesiza faptul că este sancționat pe nedrept.

Față de conducătorul auto a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă totală de 3.750 de lei, pentru depășire neregulamentară, apelarea nejustificată a numărului de urgență 112 și nerespectarea indicațiilor polițiștilor.

Ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 90 de zile, dintre care 60 de zile pentru depășire neregulamentară și 30 de zile pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri