Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

AVERTIZARE Cod Rosu pentru râurile Baseu, Sitna, Jijia, Miletin și Putreda. Pompierii au intervenit și în municipiul Botoșani

25 iunie 2020 | Eveniment

În urma ploilor abundente înregistrate în noaptea de miercuri spre joi când meteorologii au emis începând cu ora 03.00, patru Coduri Portocalii și un Cod Rosu, pompierii botoșăneni au fost solicitați sa intervină în municipiul Botoşani pentru evacuarea apei din mai multe gospodarii de pe strazile Octav Onicescu, Plopilor, pentru degajarea unor autoturisme care nu au mai putut înainta din cauza apei de pe carosabil pe strada Pacea și în zona Pod de Piatra, dar și pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie din Răchiți. Intervențiile sunt în desfășurare. Până la ora 12.00 sunt în vigoare doua avertizări Cod Rosu pentru râurile Baseu, Sitna, Jijia, Miletin și Putreda. La ora 08.00, raul Prut măsura la Oroftiana măsura 828 cm, cu 178 peste cota de pericol (staționar). La aceeași ora, la Rădăuți Prut, raul măsoară 644 cm, cu 44 cm peste cota de pericol, în creștere cu 5 cm fata de ora precedenta.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri