Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

BACALAUREAT 2020: Peste 3000 de absolvenți vor fi prezenți la examene

21 iunie 2020 | Educatie

În județul Botoșani, peste 3.000 de absolvenți vor susține examenul de Bacalaureat începând de astăzi cu proba scisa la Limba și literatură română. Astfel, Inspectoratul Școlar Botosani a organizat mai multe centre de examen. Probele încep la ora 9:00, accesul elevilor în săli fiind permis până la ora 8:30.

„Noutatea de anul acesta pentru examenul de bacalaureat, cu siguranță vom face centre în tote liceele unde avem minim 30 de candidați înscriși. Toate liceele vor fi centre de examen, tocmai în ideea de anu deplasa foarte mult elevii prin județ. Mulțumesc pe această cale și autorităților publice locale care au venit în sprijinul școlilor în sensul de a le asigura tot ceea ce este necesar pentru pregătirea unităților de învățământ. ”, a declarat Gabriel Hârtie, inspector școlar general Botoșani.

Marți, 23 iunie, se va desfășura proba la Limba și literatura maternă, iar miercuri, 24 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului și a specializării, este programată joi, 25 iunie. Examenul este organizat în 1.095 centre de examen. Afișarea primelor rezultate, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie (până în ora 12:00).

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În această situație, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri