Bărbat decedat, iar alți patru au ajuns la spital în urma unui grav accident rutier

Un bărbat a murit, iar alți patru au ajuns la spital în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Evenimentul s-a produs în urmă cu puțin timp, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Iași, informează ISU Botoșani.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de descarcerare, una de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, din care și cea de terapie intensivă mobilă , dar și trei ambulanțe SAJ.

Ajunși la fața locului, au constatat că șoferul unuia dintre autoturisme era blocat în interior. Acesta a fost scos din mașină de pompieri și predat unui echipaj medical.

Un alt bărbat, din cealaltă mașină, era inconștient, fiind resuscitat de către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Din nefericire, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

La spital au ajuns și celelalte trei victime.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

(Visited 392 times, 1 visits today)