Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Bărbați reținuți pentru hărțuire și amenințare

16 februarie 2023 | Fără categorie

Bărbat reținut pentru hărțuire și amenințare

La data de 14 februarie 2023, polițiștii din candrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de hărțuire și amenințare.

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada decembrie 2022- februarie 2023, acesta, în mod repetat, folosind diferite terminale mobile și numere de telefon, ar fi expediat mesaje text şi ar fi  efectuat apeluri telefonice către persoana vătămată, adresându-i amenințări cu acte de violență atât la adresa acesteia, cât și a familiei sale, cauzându-i o stare de temere.

Totodată, la data de 15 februarie a.c. au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la imobile aparținând persoanei bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri care interesează cauza.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Bărbat reținut pentru hărțuire

La data de 15 februarie 2023 polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 54 de ani, din orașul Ștefănești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire.

În urma probatoriului adminsitrat, s-a stabilit faptul că acesta, în luna ianuarie 2023, folosind mai multe numere de telefon, ar fi efectuat apeluri și ar fi transmis mesaje, care prin frecvență și conținut i-au creat persoanei vătămate, o femeie de 54 de ani, din orașul Ștefănești, o stare de temere.

La data de 15 februarie 2023, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de hărțuire.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri