Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Bogdan Cărăușu, candidat independent pentru Consiliul Local Botosani: „Vreau să devin consilier, nu pentru a face politică așa cum înțeleg politicienii noștri, ci pentru a duce modul în care văd eu politica în Consiliul Local”

6 august 2020 | Administratie

Unul dintre cei mai vehemenți protestatari din județul Botoșani a decis să facă administrație publică. Bogdan Cărăușu și-a anunțat candidatura ca independent la Consiliul Municipal Botoșani.

„Vreau să știți că decizia pe care am luat-o a fost cîntărită și măsurată cu multă chibzuință. Mă știți si cunoașteți, deci, viziunea mea despre societatea noastră, despre problemele noastre și despre soluțiile și planurile de viitor pentru a trăi într-un oraș, într-un județ și într-o țară de care să fim mîndri. Cunoașteți și activitățile pe care le-am desfășurat deja, de-a lungul a cinci ani plini de realizări.

Cinci ani în care am reușit, cu ajutorul lui Dumnezeu care a lucrat prin oameni inimoși, să duc la bun sfîrșit Proiectul „Botoșaniul susține reîntregirea României”, organizarea la Botoșani a evenimentului cu tema „Eminescu trăiește prin noi” – 4 ediții (și continuăm), organizarea concursului de pictură, modelaj și desen cu tema „Sfinții Închisorilor” – 4 ediții (și continuăm), acțiuni de curățenie în oraș, acțiuni de împădurire, lansări de carte, zeci de activități cultural-educative pentru adolescenți, zeci de tabere de lucru și educație pentru tineri.

Prin sacrificiu și muncă în echipă am reușit să încheiem cu succes zeci de proiecte, să ajutăm zeci de familii și sute de botoșăneni, toate cu eforturile a sute de tineri voluntari implicați pe parcursul a mii de ore de voluntariat. Cinci ani în care am demonstrat prin fapte, că pentru mine cuvintele muncă, patriotism, credință, sacrificiu, și iubire de neam nu sînt doar vorbe în vînt.

Am amintit aceste activități pentru a sublinia ce înseamnă pentru mine binele public. Dacă aș fi urmărit doar binele personal, “un post călduț” l-aș fi putut avea încă din 2016, după protestele legate de tragedia de la Colectiv. Cei care m-au ofertat atunci știu de ce i-am refuzat și de ce voi continua să refuz orice asociere cu vreun partid politic care a fost implicat în conducerea țării după 1990. Cei care m-au ofertat și acum vor înțelege de ce refuz să fac parte din orice partid, oricît de nou, dar care are în componență traseiști politici.

Consider ca faptele mele vorbesc pentru mine. Dar, din cauză că factorul politic m-a blocat de foarte multe ori în desfășurarea activităților pe care le planificasem am decis să candidez ca independent pentru un post de consilier la alegerile locale din acest an. Pentru că ne-am săturat cu toții de așa numita politică pe care o fac cei care ne conduc de 30 de ani încoace. Interesele individuale sau de partid nu pot constitui binele public ci doar acțiunile în interesul botoșănenilor, acțiuni ca cele pe care le-am făcut și le fac și eu, alaturi de sute de voluntari, de 5 ani încoace.

Vreau să devin consilier, nu pentru a face politică așa cum înțeleg politicienii noștri, ci pentru a duce modul în care văd eu politica în Consiliul Local al Municipiului Botoșani. Pentru a înmulți binele făcut, cu ajutorul lui Dumnezeu, în cei cinci ani de acțiuni. Pentru ca noi, botoșănenii, să fim cu adevărat reprezentați în administrația publică. Adevărul trebuie spus, indiferent de consecințele așa-zis politice.

Mulți candidați se simt atrași să candideze pe liste, lăsîndu-se lesne influențați de aparenta forță a unui partid. Eu prefer să continui pe linia pe care am pornit acum cinci ani, fără compromisuri și fără abateri de la verticalitatea pe care mi-am asumat-o. Prefer să rămîn un candidat naționalist, cu adevărat independent, la aceste alegeri locale.

Sunt sigur că voi avea sprijinul tuturor celor care își doresc un consilier care nu depinde de politica de moment a vreunui partid, botoșănenii votînd astfel un om pentru care faptele vorbesc.” anunță Bogdan Cărăușu.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri