Cele mai citite

loader-image
Botoșani
04:48, 29 februarie 2024
temperature icon 3°C
cer acoperit de nori
Humidity 86 %
Wind 7 Km/h
Wind Gust Wind Gust: 7 Km/h
Clouds Clouds: 100%
Visibility Visibility: 0 km
Sunrise Sunrise: 06:55
Sunset Sunset: 17:56

Ultimele Știri

Bogdan Suruciuc: „Lansez un apel colegilor profesori sau directori de unități de învățământ, să nu solicite nicio sumă de bani de la părinți”

6 septembrie 2023 | Social - Educatie

Șeful Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Botoșani, Bogdan Suruciuc, avertizează profesorii din instituțiile de învățământ botosanean nu ceară sume de bani de la părinți. Totodată, Bogdan Suruciuc, îndeamnă părinții semnaleze dacă apar astfel de solicitări din partea profesorilor,  la mailul instituției  [email protected]

„Pentru a nu complica procesul educațional în mod inutil, lansez un apel colegilor profesori sau directori de unități de învățământ, să nu solicite nicio sumă de bani de la părinți, având în vedere că există, în acest sens, resurse financiare puse la dispoziție de unitățile administrativ teritoriale.
Procesul educațional este gratuit în România și nu ne dorim situații în care elevii să sufere în cazul în care părinții nu își permit să ducă bani la școală pentru materiale igienico-sanitare sau, mai grav, pentru materiale didactice.
În cazul în care vor exista astfel de situații, transmit un apel public către părinți, să ne sesizeze pe adresa: [email protected].”

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri