Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Bogdan Surugiuc, inspector școlar general: „A educa este o profesie, dar este și cea mai importantă misiune pe care o are fiecare cadru didactic”

5 octombrie 2023 | Social - Educatie

Începând din anul 1944, pe 5 octombrie elevii si profesorii din România sărbătoresc Ziua Mondială a Educației, astfel, inspectorul școlar general în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, Bogdan Suruciuc, a transmis un mesaj cu ocazia acestui eveniment.

„A educa este o profesie, dar este și cea mai importantă misiune pe care o are fiecare cadru didactic.
Educația este viitorul societății în care trăim, iar profesorii sunt cei care vor asigura ca elevii de astăzi, să fie părinții responsabili de mâine.
Am convingerea că profesorii care formează generații, colegii mei, sunt modele pentru foarte mulți elevi și sunt oameni devotați meseriei pe care și-au ales-o.
Școala are rolul de a transfera cunoaștere și de a pregăti tinerii pentru a deveni membri responsabili ai societății.
„Fără școală să nu aștepte nimeni nici părinți buni, nici fii buni, și prin urmare nici stat bine organizat și bine cârmuit și păstorit.” – Ion Heliade Rădulescu
La mulți ani, dragi colegi!
Respect și prețuire!”, a transmins Bogdan Suruciuc, șeful ISJ Botoșani.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri