Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Botosaneni amendati pentru nerespectarea interdicțiilor impuse de ordonanțele militare

6 aprilie 2020 | Infractional

La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, în ultimele 24 de ore, au fost escortate la centrele de carantină 40 de persoane. Totodată, dintre cei 88 de jandarmi care au executat misiuni în sistem integrat pentru prevenirea răspândirii infecției cu coronavirusul COVID-19 și menținerea ordinii și liniștii publice, 27 de jandarmi au fost angrenați în paza centrelor de carantină. În ultimele 24 de ore au fost aplicate 22 de sancțiuni în valoare totală de 49.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație, dar și 9 amenzi pentru tulburarea ordinii și liniștii publice însumând 4500 de lei.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, au fost efectuate verificări la 928 persoane izolate la domiciliu si 156 localuri publice cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență. De asemenea, au fost aplicate 121 sancțiuni contravenționale in valoare totala de peste 337.000 de lei, dintre care 2 pentru nerespectarea masurilor de izolare in valoare de 40.000 de lei si 111 pentru nerespectarea masurilor privind restrictionarea circulatiei in valoare totala de peste 290.000 de lei.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri