Cele mai citite

Vremea BT
Your API key is not activated yet. Remember that newly created API keys will need ~ 15 minutes to be activated and show data, so you might see an API error in the meantime.
Or
Invalid API key. Please see http://openweathermap.org/faq#error401 for more info.

Ultimele Știri

Botoşănenii care aşteaptă o casă mai au o speranţă

19 august 2015 | Administratie

case_287x176Oferta de locuinţe este mică, în schimb, cererile înregistrate de primărie sunt foarte multe. Astfel, numărul cererilor de locuinţe ANL este de aproximativ 1.500, la care se adaugă alte câteva sute de cereri pentru locuinţe

sociale. La jumătatea lunii septembrie vor fi finalizate cele nouă locuinţe care au fost amenajate la etajul IV al imobilului de pe Strada Octav Onicescu, imobil care a fost sediul societăţii Nova Apaserv. Fostele birouri au fost recompartimentate, astfel că au fost create locuinţe cu două camere, baie şi bucătărie. Lucrările au fost executate cu fonduri de la bugetul local şi cel al societăţii Locativa. Aleşii locali vor stabili ce statut vor avea acele nouă locuinţe. „Consilierii vor decide dacă vor fi locuinţe sociale sau vor fi repartizate tinerilor. Executivul primăriei va înainta în acest sens o propunere deliberativului local” a declarat Marius Buliga, viceprimarul municipiului. În aceeaşi clădire municipalitatea mai deţine 24 de locuinţe sociale la etajele I şi II. Cele nouă locuinţe vor fi singurele date în folosinţă în acest an. În această toamnă vor fi începute lucrările la 72 de locuinţe sociale în cartierul ANL Cişmea şi la alte 132 de locuinţe în noul cartier al oraşului din zona Lebăda.

Distribuie pe rețelele sociale:

Din aceeași categorie:

Cele mai citite

Ultimele Știri